Условия и срокове за доставка | БиоСвеж

УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

на онлайн магазин

http://www.biosvej.com

I. Доставка

Поръчката се счита за приета след потвърждаване по телефона от страна на клиента. За поръчки на стойност над 60.00 лв. не се таксува доставка (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки), а за поръчки до 60.00 лв се заплаща доставка по тарифата на куриерската фирма. Ако посоченото куриерско дружество не извършва доставка до определено населено място в страната, тя ще бъде изпълнена от друго такова.

Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник – петък).

Услуга “Фиксиран час на доставка” не се предлага.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 6 и 14 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103 б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

III.           Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 – дневен срок от получаването ѝ. Молим Ви, продуктите да бъдат неразопаковани тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен добър търговски вид и запазена цялост на потребителската опаковка /задължително със запазена етикеция и кутии/.

Не подлежат на връщане пасти за зъби, душгелове, течни и твърди сапуни, шампоани и др. в незапечатана потребителска опакова. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

 

 Адрес за връщане

гр. Варна

ул.Марин Дринов  № 57

Биосвеж ООД

От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател – отбележете +359 886 643 908. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Биосвеж ООД не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание. За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон +359 885 191 539.